| Autor |
Mesaj |
Claws
Membru junior

Data inscrierii: 13/Iul/2007 Mesaje: 97 Localitate: Litoralul romanesc sau ce a mai ramas din el |
|
Bancuri diferite |
|
Ce gandeste un cocos cand alearga o gaina: "daca o prind i-o trag, daca nu, fac sport."
Ce gandeste o gaina cand o alearga un cocos: "daca fug tare nu ma prinde, daca stau zice ca-s tarfa, mai bine ma impiedic."
Femeia merge în piaþa de animale. Vrea sã facã o suprinzã soþului.
- Bunã ziua, doamnã!
- Bunã ziua, aº dori un papagal.
- Din pãcate, doar un solitar papagal avem. Adevãrat cã pînã acum a trãit la un bordel, dar este foarte drãguþ.
Femeia îl cumpãrã. Acasã îl acoperã ºi îºi aºteaptã soþul iubit. Soþul ajunge acasã, intrã în camerã, soþia ia bucata de cîrpã de pe colivie. Papagalul se uitã jur împrejur ºi spune:
- Hm... camerã nouã, hm... pat nou, hm... curvã nouã. Salut, Gheorghe
Doi tineri casatoriti....intr-o decapotabila
femeia ii zice copiluilui..
-draga eu m-am hotarat sa ne despartim
-barbatul accelereaza la 150 km/h
-si nu mai am necesitate de tine
-200 km/h
-si iau si copilul
-250
-ma da tu nu ai nici o pretentie?
la care barbatul:
-eu am airbag
|
|
| 26/07/2007 20:05 |
|
 |
Claws
Membru junior

Data inscrierii: 13/Iul/2007 Mesaje: 97 Localitate: Litoralul romanesc sau ce a mai ramas din el |
|
|
|
A fost odata, peste noua mari si noua tari, de mergeai cale lunga sa-ti ajunga, prin pustiuri de nisip si codri de arama, un iepuras.
Intr-o dimineata se trezeste el si zice:
-Ai de p***a mea, ce departe stau!!!
|
|
| 26/07/2007 20:07 |
|
 |
Claws
Membru junior

|
|
|
Se duce un copil la un bordel kre cara cu el o broasca moarta.
Se duce copilu si zice:
- doamna vreau si yo o c**** cu sifilis dak se poate. Doamna mirata il conduce in camera. dupa ce termina coboara copilu sa plateasca si doamna il intreaba:
- scz-ma k te intreb dar dc ai vrut una cu sifilis. Copilu:
- pai sa va spun: yo knd ma duc aksa ma asteapta dadaca si cum o stiu yo pe dadaca mea, o sa ma ia si taca paca. apoi vine tata de la serviciu si cum il stiu pe tata taca paca cu dadaca. seara vine si mama si cum ii stiu yo pe ai mei taca paca, dimineata vine postasul si cum o stiu yo pe mama mai usuratica taca paca cu postasul...
eee si postasul ala fmm, mi-a omorat broasca
Banana si pulsatorul pe noptiera..banana catre vibrator.....este pt întâia oara?vibratorul:nu...banana:si atunci ce mortii matii tremuri asa?...
o pereche ...la cinema..intuneric ...liniste...doar filmu....tipu:hai sa ne sarutam!....tipa:dupa ce am facut oral??!!!!!....tipu:mie?!?!
|
|
| 26/07/2007 20:08 |
|
 |
Claws
Membru junior

|
|
|
Conduce un tzigan mertzanu pe autostrada si la un moment dat face pana.....opreste pe dreapta si da sa schimbe roata.......in spatele lui mai opreste un tzigan cu o dacie si-l intreaba : -Hce faci acolo mancatziash?
-Pai nu vezi ma iau roata!...la care al doilea tzigan sparge parbrizu
-Gata frate eu iau casetofonu
Un urs la farmacie:
- 50 de prezervative va rog.
Doi iepuri in spatele lui radeau de se cacau pe ei.
Ursu ii vede, se intoarce la farmacist:
- 52!
Cine e ?
- Politia!
- Si ce vreti ?
- Sa vorbim!
- Cati sunteti ?
- Doi.
- Pai vorbiti intre voi...
|
|
| 26/07/2007 20:12 |
|
 |
misanchik
Junior

Data inscrierii: 22/Iul/2012 Mesaje: 5 Localitate: Bulgaria |
|
|
|
I am very happy because find this info thank you very much people!!!)
|
|
| 02/08/2012 08:09 |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|
|
|