| Autor |
Mesaj |
kosmo
Junior 2

Data inscrierii: 13/Iun/2007 Mesaje: 38
|
|
Admini |
|
Daca vezi vreun admin care sufera de el si nu isi face treaba pe server... posteaza aici si voi avea eu grija...
|
|
| 14/06/2007 19:36 |
|
 |
kEnzo
Administrator

Data inscrierii: 14/Iun/2007 Mesaje: 50 Localitate: Bragadimirisar |
|
Rosu |
|
kosmo frate asta e chiar dus face ce vrea pe server si nu cred k e normal astazi(17 iunie 2007) intra el smecher pe server si cu toate k am admin ma baneaza el. nu cred k facem treaba asa.
_________________ Nu sufar de nebunie. Ci profit de ea din plin. |
|
| 17/06/2007 12:32 |
|
 |
kEnzo
Administrator

|
|
|
si asta dupa o serie de kickuri. e tot ala kre m-a banat si pe hub.
|
| 17/06/2007 12:33 |
|
 |
kEnzo
Administrator

|
|
|
Cristi**ROSU** asta e nick si isi km face de kp pe server.
|
| 17/06/2007 12:34 |
|
 |
kosmo
Junior 2

|
|
|
|
Sa rezolvat problema cu acest admin Cristi**Rosu** si promit ca nu se va mai repeta, asha ca e valabila aceasta afirmatie pt toti admini, deci aveti grija, aviz amatorilor !!!
|
|
| 18/06/2007 09:55 |
|
 |
stefan_3000
Junior

Data inscrierii: 16/Iun/2007 Mesaje: 1
|
|
dc am ban !!!! |
|
Nu inteleg dc am ban pe server, nu am faqut nik , nu joc cu coade, nu sufar, nu fac nik- SI AM BAN :(:(:(:( vreau sa stiu si eu asta dc am ban, io sunt STEFAN si am un Administrator. MS Sal
|
|
| 24/06/2007 14:18 |
|
 |
kEnzo
Administrator

|
Re: dc am ban !!!! |
|
 |
 |
Nu inteleg dc am ban pe server, nu am faqut nik , nu joc cu coade, nu sufar, nu fac nik- SI AM BAN :(:(:(:( vreau sa stiu si eu asta dc am ban, io sunt STEFAN si am un Administrator. MS Sal |
Mojo te stiu dupa sv..stiu k nu joci cu "coade".Te rog eu elegant lasa-mi ip aici si spune-mi ce admin ti-a dat ban ...Salz
|
| 24/06/2007 23:01 |
|
 |
kEnzo
Administrator

|
|
|
Da, am si eu de facut o reclamatie :D:D:D.Inculpatul se numeste "dosar" si cred k ar km trebui ramas fara admin o vreme ptr. k face ce vrea numai el pe server, da restart knd vrea el, nu intreaba pe nimeni, ban la fel, harta la fel, park ar fii singurul admin dupa server.Deci cred k ar trebui luate masuri si impotriva lui.Salz
|
| 25/06/2007 16:16 |
|
 |
kosmo
Junior 2

|
|
|
|
E ok sa rezolvat shi cu acest admin "dosar" pt k vad ca nu merita, dar nici o probleba, orice reclamatie va rog sa o postati pt ca se va rezolva totul !!!
|
|
| 26/06/2007 09:41 |
|
 |
Claws
Membru junior

Data inscrierii: 13/Iul/2007 Mesaje: 97 Localitate: Litoralul romanesc sau ce a mai ramas din el |
|
|
|
Sunt si eu curios de ce are drek admin. Azi a dat un banip cuiva pt ca se pare ca avea "nick obscen"...de fapt, jucau 1vs1 iar tipul ala il rula. Apoi intru eu in locu lui si a vazut ca l-am luat in top si ca il alerg pe harta si a inceput sa ma injure. Sincer, eu intru sa ma joc nu sa am de a face cu copilasi care sufera de admin. Sal, sper sa il puneti la punct. Ieri tot asa ma luase la injurat, eu nu ma cobor la mintea lui sa-l injur, dar cer retragerea imediata a adminului. Nu merita, serios, nu stie ce e ala admin, si din cate am observat, nici ce e ala cs.
Poate va e prieten, nu stiu, dar or prietenul si va bateti joc de server, ori faceti o treaba buna...
|
|
| 14/07/2007 14:51 |
|
 |
kosmo
Junior 2

|
|
|
|
Asat e shi cu acest Dr3k, am mai primit reclamatzii shi de la alte persoane k cica s-ar comporta urat cu jucatorii, asha ca decid sa ii suspend adminu de Owner shi sa il las ca un simplu admin, ce poate altera doar harta shi sa dea kick, iar dak nu respecta nici aceste norme i se va suspenda adminul DE TOT !!!
|
|
| 14/07/2007 17:42 |
|
 |
Claws
Membru junior

Data inscrierii: 13/Iul/2007 Mesaje: 97 Localitate: Litoralul romanesc sau ce a mai ramas din el |
|
|
|
Wow....cine e mazare_rosu? are admin? ca ameninta tot serverul ca le da el ban....oricum, tipul nici nu stie comenzile elementare, e paralel cu adminajul, il invata drek cum sa ia un simplu ip....dc au toti tipii astia admin?? 
|
|
| 14/07/2007 18:19 |
|
 |
Claws
Membru junior

|
|
|
Wow...acum da slay la lume, se pare ca il distreaza....kosmo..... 
|
|
| 14/07/2007 18:22 |
|
 |
Claws
Membru junior

|
|
|
Kosmo, degeaba i-ai micsorat adminul...las la aprecierea ta urmatoarea faza....intra un tip, il omoara de vreo 4 ori pe drek, ii da ban ca cik avea coduri (eu eram cu tipu in echipa si pot sa-ti spun ca n-avea)...ii cer motivul, imi da si mie kick....tipul asta NU merita admin, nu stie ce sa faca cu el si doar goneste lumea!
|
|
| 14/07/2007 20:13 |
|
 |
kosmo
Junior 2

|
|
|
|
Mi-a mai zis cineva de asha el tot astazi shi o sa ii scot adminul de tot, iar mazare_rosu e varu lu un prieten krea are admin pe IP shi intra shi joaca dupa calc lui, o sa il scot shi pe al acestuia k oricu e degeaba !!!
|
|
| 15/07/2007 01:34 |
|
 |
*BoS*Sp!k3
Junior

Data inscrierii: 15/Iul/2007 Mesaje: 3 Localitate: Bucuresti |
|
Re: Admini |
|
 |
 |
Daca vezi vreun admin care sufera de el si nu isi face treaba pe server... posteaza aici si voi avea eu grija... |
Kosmo...qm de iai dat frate admin lu dosar....e pilaf si mai si sufera de el..
|
|
| 15/07/2007 16:15 |
|
 |
Claws
Membru junior

|
|
|
Eu pana acum nu l-am vazut deloc pe dosar pe server...cam in ce perioada a zilei intra? A, si am si eu o nedumerire....pe server intra un tip, Mu*elaCodati....tipul stie sa joace cat de cat, dar nickul e deranjant...as vrea sa stiu ce sa fac cu el? L-am rugat ultima data sa il schimbe si sper ca o va face....dar daca nu?
|
|
| 15/07/2007 18:03 |
|
 |
kosmo
Junior 2

|
|
|
|
Ce pot sa spun acest "dosar" e un super jucator, are steam original shi e inscris in PGL, shi itzi garantez eu k joaca super bine 
|
|
| 16/07/2007 07:03 |
|
 |
Claws
Membru junior

|
|
|
A, atunci se schimba treaba...Spike, un jucator din pgl care joaca pe servere publice fr rar nu sufera...eu numai am jucat de jumatate de an si poate de aia nu ma afecteaza . Incearca sa treceti cu vederea suferinta lui si mai degraba urmareste-i jocu, sunt destule de invatat.
|
|
| 16/07/2007 07:49 |
|
 |
Claws
Membru junior

|
|
|
Ieri Drek, eu si inca un tip pe care il cunostea Drek....ii servesc cateva headuri tipului (Ss.Cody) si incepe sa ma injure....eu ii dau llama si trec spectator pt ca nu erau tocmai compania in care imi face placere sa joc. Dupa 5000 de ooorgle si bleeeat (ma intreb si acum dak tipu chiar nu vedea ca nu ii apare ce scrie ci doar asta...) ii scot llama. Atunci imi sare drek in cap ca de ce nu las oamenii sa joace(mi se pare ca a zis ca era fratisu sau nu stiu cn). Mesaj pt drek:
1. nu ma injura un mucos ca asa ii vine lui, sa invete cs, iar apoi sa vorbeasca
2. ar trebui sa iti amintesti ca pt mult mai putin tu ai dat ban cuiva care nu il merita deloc. Eu pana si llama dat l-am scos
|
|
| 16/07/2007 07:54 |
|
 |
kEnzo
Administrator

|
|
|
Da... kosmo numai da admin la oricine.. uite au nu am dekt 2 3 comenzi ban si harta.. slay.. nu merge.. kick nici atat... le dai la cei fara experientza si kre habar au sa dea cu admin_. Nush dak asa vrei sa faci trb.
|
| 19/07/2007 23:09 |
|
 |
Claws
Membru junior

|
|
|
Deci eu cand l-am vazut pe mazare ala ca e admin si nici nu stie cum se folosesc comenzile mi-a picat fata...si vreau si eu o lamurire: care e faza cu drek si dydo? dydo cik e un tip de 12 ani si ca drek e frasu si e cu nush cati ani mai mare...faza e ca ei joaca de la acelasi calc din cate am inteles....deci dydo ar avea acces la admin daca e facut tot pe ip...pe cand el habar nu are cum se foloseste ....in + dydo mai e si suferind...admin i-ar mai lipsi
|
|
| 20/07/2007 13:28 |
|
 |
Claws
Membru junior

|
|
|
Cer retragerea IMEDIATA a adminului lui Italo21!! Intra pe server si schimba harta de doua ori si din 9 oameni cati erau au ramas 3! Ii sar toti in cap omu n-are nicio treaba isi vede de fraguri si cik sa tac. Daca il mai vad pe server si face tot ce se poate pt a goni lumea, ii dau ban. Sper ca i se va retrage adminul cat mai curand, e alt BOT!!!
|
|
| 21/07/2007 16:47 |
|
 |
Claws
Membru junior

|
|
|
Eu aveam grija, toti jucau linistiti si vine noobul si schibma harti si se ia de lume. Jur ca ii dau ban urmatoarea data daca nu i se retrage adminul. Pot fi retrogradat, banat, nu ma intereseaza, dar cretini de genul asta omoara serverul!!
A, da, mentionez ca i-am zis ca hartile se baga doar prin vot si nici nu stia despre ce vorbesc. Retrageti-i lui adminul sau mie. Sal
|
|
| 21/07/2007 16:50 |
|
 |
Claws
Membru junior

|
|
|
Am ban, Italo21 pe server deci e clar cine mi l-a dat. Astept 2 zile sa mi se scoata banul si de asemenea retragerea adminului lui Italo, IP: 86.35.215.132 , daca nu, am plecat. Deja mi-am facut destui nervi vazand cum dupa ce am adus o gramada de lume pe server vine ratatu asta si se caca pe tot....decizia ta, kosmo.
A, si ca sa se stie, daca mi se scoate banul, ii intorc favoarea lui Italo, dar nefiind un distrus ca el doar pt 3 zile, cu întâia moment cu care il vad pe server
|
|
| 21/07/2007 17:01 |
|
 |
Claws
Membru junior

|
|
|
Mi-a fost scos banul si se pare ca italo21 este drek pt ca se joaca fratisu cu adminul si si-a pus si numele italo21....sincer, nu ma intereseaza, si cu atat mai mult ca sunt doi oameni care nu stiu ce e ala adminaj cer un admin retras, ori acesta, ori al meu...
|
|
| 21/07/2007 17:26 |
|
 |
kosmo
Junior 2

|
|
|
|
O sa rezolv problema cu acest italo21, promit !!!
|
|
| 21/07/2007 19:38 |
|
 |
Claws
Membru junior

|
|
|
Daca il prind cu admin si ca abuzeaza de el, il banez...pt ca imi dau seama ca rezolvi inseamna ca vb cu el...dar nu vei rezolva nimic, iar eu nu-l las sa-si faca de cap...
|
|
| 21/07/2007 19:45 |
|
 |
Claws
Membru junior

|
|
|
italo21 : pai denu il bat pe kosmo
Pentru admine contactati redclancs@yahoo.com
Fly : o da
italo21 : ce o da
italo21 : ca pa pis pe neamu lui si il bat de se caca pe el
Eu ca idiotul i-am scos banul si mi-a dat el din nou. Kosmo vreau un raspuns cat se poate de simplu, ii scoti sau nu adminul? Daca nu, nu stau sa ma cert de fiecare cu distrusul asta si sa ne intrecem care da mai rapid ban. Da sau nu. Dar daca i-l lasi, parerea mea sincera, opreste serverul. Dar daca dupa ce a zis tu ii lasi adminul....no comment....inseamna ca are dreptate s ide frica i-l tii...iar eu nu pot avea grija pe de-o parte si pe de alta sa distruga kktul asta. Pls, un raspuns. Da sau nu
|
|
| 21/07/2007 20:37 |
|
 |
Claws
Membru junior

|
|
|
Daca nu ii scoti adminul poti sa nu imi mai scoti nici mie banul...si succes cu serverul...sper sa te descurci si sa o scoti la capat. Desi nu imi pot imagina cum ii poti da dreptate unui întocmai cretin...dar decizia e a ta si eu nu pot decat sa o constat
|
|
| 21/07/2007 20:38 |
|
 |
|